„Mama ZURLI” încă se luptă cu urmările coronavirusului? Mirela Retegan a ajuns de urgență la doctor!

10 02. 2021, 21:15

Jumătatea lunii decembrie i-a adus Mirelei Retegan o provocare „la modă”. „Mama Zurli” a contactat noul coronavirus și a avut de furcă cu el. Afirmația aceasta este puternic susținută și de imaginile obținute de paparazzi CIAO.RO, cei care au surprins-o pe femeia de afaceri în timp ce se îndrepta către o clinică medicală din zona de nord a capitalei.

Femeia „fenomen”, așa cum este denumită Mirela Retegan datorită flerului impresionat pe care îl are atunci când vine vorba despre business, a fost fotografiată zilele trecute în timp ce a coborât din mașina ei de 70.000 de Euro și a intrat în clinica medicală, acolo unde cel mai probabil investighează sechelele pe care i le-a lăsat noul coronavirus atunci când i-a mărșăluit trupul.

Protejată regulamentar cu mască, ochelari de soare, Retegan este oprită în drumul ei spre medic de, cel mai probabil, un telefon de business. Tastează ceva rapid, apoi pune telefonul la ureche și pornește către destinația finală. Se vede treaba că succesul de care se bucură Mirela Retegan are de-a face și cu disponibilitatea ei de a fi conectată cu business-ul 100 % din timp, indiferent de ce alte „obligații” intervin în viața ei.

Mirela Retegan: „În ’94 – ’95 cerșeam pufuleți și pufarine ca să avem ce să le dăm cadou copiiilor!”

Înainte să devină „Mama Zurli”, Mirela Retegan a fost om de radio si de tv. În paralel, s-a ocupat în calitate de manager de trupa Stigma, acolo unde l-a și cunoscut pe tatăl fiicei, care are astăzi 19 ani.

„Am fost managerul trupei Stigma, atunci l-am cunoscut pe tatăl copilului meu. Chiar dacă suntem despărțiti de 15 ani și el trăiește la Londra, el este care face toată muzica pentru Gașca Zurli. În ’94 – ’95 cerșeam pufuleți și pufarine ca să avem ce să le dăm cadou copiiilor.

Nu m-am gândit niciodată că din asta aș putea să câștig bani și să-mi plătesc facturile. A fost un hobby. Am pornit pe drumul ăsta pentru că atunci când eram mică eu îmi doream să mă fac educatoare. Nu mi-a ieșit, nu am intrat la Pedagogic.

După ce am mai crescut un pic și mi-am dorit să mă fac actriță, dar nu aveam talent sau vreo frumusețe. Am încercat o dată, nu am fost admisă, așa că am găsit o altă cale să ajung pe scenă. Acum am ajuns să fac o „combinație” de pedagogie cu actorie și am inventat o meserie care nici nu credeam că există când eu am terminat liceul”, povestea la un moment dat fondatoarea Trupei Zurli.